Banden laten verwerken. Voor recyclingbedrijven kan het niet makkelijk genoeg. Ook bij het aanleveren van maar een beperkte hoeveelheid banden zou de acceptie geen probleem hoeven te zijn. Oeverloos banden opslaan tot er eindelijk voldoende is om deze te kunnen aanbieden? Dat wil natuurlijk niemand. Waste Connection neemt wel kleine hoeveelheden in, met zo min mogelijk handeling voor de aanbieder én tegen een zeer fatsoenlijk verwerkingstarief.

De beste oplossing

Team bandSteeds meer partijen kiezen voor de gezamenlijke kracht van Waste Connection. Ze hoeven zich hierdoor niet meer druk te maken als ze oude autobanden in het gemengde afval aantreffen. Veel verwerkers nemen alleen maar enorme hoeveelheden in, daar is bij de collectieve opzet geen sprake meer van. Ook wordt er niet van de recycler verlangd de banden te scheiden, zoals in personenautobanden zonder velg, personenautobanden met velg, vrachtwagenbanden mét en zonder velg en banden van trekkers en shovels. Dit is niet langer uw zorg: al enige jaren kunnen bovengenoemde banden door elkaar worden geleverd. De beste oplossing die werkt!

Optimale verwerking

Waste Connection is ook kennisspecialist als het om de optimale verwerking van de diverse banden gaat. Deze worden tegenwoordig niet meer verwerkt tot een nieuwe band: er zijn legio recyclingproducten, zoals de toepassing van verkleinde banden in rubbertegels of andere relatief laagwaardige producten. Echter het overgrote deel wordt opgewerkt tot een secundaire brandstof voor cementovens. Ook voor Waste Connection is dit een grote afzetmarkt.

Wij ontzorgen u eenvoudig met bandenverwerking.
Profiteer van de schaalvoordelen en vraag nu uw vrijblijvend advies>

Banden 3Pixabay