Waste Connection is zekerheid

Perfecte keuzes maken. Voor partijen binnen de afvalbranche is dat dé gezamenlijke uitdaging.

Wat is de ideale oplossing voor hergebruik en verwerking van afvalstoffen? Er zijn zoveel mogelijkheden!

Een steeds strenger wordende milieuwetgeving en de toename in recyclingmogelijkheden maken het antwoord op die vraag niet simpel. Veel afvalverwerkingsbedrijven zien dan ook vaak door de complexe bomen het bos niet meer. Onzekerheid die collectief ijzersterk kan worden gereduceerd.


Waste Connection steunt tehuizen gehandicapten Sri Lanka Stichting Prithipura


Specialist in mogelijkheden

In 2005 zag Waste Connection transparantie in de afvalverwerking als de ultieme uitdaging. Met een specialisme op het gebied van de vele verwerkingsmogelijkheden om bedrijven in binnen- en buitenland te voorzien van zowel input als output. Met vele jaren opgebouwde kennis én ervaring binnen de afval- en recyclingbranche werd het ook een prima vraagbaak. Naast de staat van dienst in de exploitatie van afvalinzameling en verwerking is er een sterke affiniteit met de branche en haar continue vernieuwingen.

Samen sterker met inkoopvoordelen en continuïteit in afzet

Team RaftMet de krachtenbundeling van inmiddels meer dan veertig deelnemende bedrijven nemen de voordelen van de samenwerking structureel toe. Ondernemingen in de afvalbranche in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg profiteren daar inmiddels royaal van.
Waste Connection zorgt voor een constante afzet door afzetmogelijkheden voor een korte en langere periode vast te leggen. Met contracten voor periodes van één tot zeventien jaar. Daarnaast hebben Nederlandse en Duitse Energieproducenten als Essent en RWE zich voor de lange termijn contractueel verbonden aan Waste Connection. Vaste, meerjarige, relaties benutten hiermee de inkoopvoordelen en zekerheden.

Toegevoegde waarde van ontzorgen

Over onsWaste Connection ontzorgt bedrijven al enige jaren succesvol bij volgende hoofdstromen: bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, ferro, non-ferro, hout a/b/c, kunststoffen, autobanden en gips.
Enkele honderdduizenden tonnen zijn al door bemiddeling van Waste Connection verwerkt tot hoogwaardige secundaire brandstoffen, bouwstoffen en halffabrikaten. Met schaalvoordelen, zekerheden, kennis en gemak voor de deelnemers. En natuurlijk de kostenbesparingen, waarbij “Uitruilen” voorop staat.
Door vraag en aanbod slim in kaart te brengen en transport te optimaliseren is de toegevoegde waarde enorm. Een vracht afval leveren en er direct weer een afvoeren met dezelfde vrachtwagen brengt voor twee partijen niet alleen transportvoordeel, maar ook in- en output. Het spreekt voor zich dat het zogenaamde “uitruilen” tevens zeer positieve milieueffecten genereert.

Wij ontzorgen u eenvoudig met de verwerking van afval.
Profiteer van de schaalvoordelen en vraag nu uw vrijblijvend advies

Team Rugby