Al meer dan een decennium verzorgt Waste Connection de afzet van bedrijfsafval, KWD en reststromen uit de sortering van een groot aantal recyclingbedrijven. In binnen- en buitenland worden AfvalVerbrandingsInstallaties (AVI’s) optimaal benut, zodat de schaalvoordelen van de deelnemers enorm zijn.
Naast winstgevendheid in tijd en geld blijkt het voor veel bedrijven ook lonend om zich op duurzaamheid te profileren. De voornamelijk Nederlandse AVI’s hebben allen de R1 status: een hogere status dan bij installaties waarbij afvalstoffen worden verbrand zonder energieopwekking.

Verwerking voor de lange termijn

MoerdijkEr wordt continue gestreefd naar de kracht en voordelen van gezamenlijke inkoop. Dat bleek voor de 25 deelnemende recyclingbedrijven de afgelopen jaren zeer lucratief. En ook nog eens toekomstgericht! Eind 2006 sloot Waste Connection een overeenkomst met Essent Milieu, het huidige Attero, waarmee het de afzet voor 17 jaar verzekerde. Deze bulk overeenkomst van waste Connection met Attero blijkt een prima keus en bewees het nut voor de deelnemers al ruimschoots. De doelstelling dat alle partijen elkaar in deze samenwerking versterken is daarmee een feit.

Wij ontzorgen u eenvoudig met de verwerking van bedrijfsafval.
Profiteer van de schaalvoordelen en vraag nu uw vrijblijvend advies>