stichting-prithipura2Waste Connection steunt tehuizen gehandicapten Sri Lanka

Stichting Prithipura Infant Home Son (gevestigd in Son en Breugel) zet zich sinds 1974 in voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapte kinderen en volwassenen in Sri Lanka.

Daarbij gaat het om het verbeteren van hun leefomstandigheden met hulp van donateurs, speciale acties/projecten en Nederlandse vrijwilligers die ter plekke kennis en hulp bieden. Stichting Prithipura Infant Home heeft inmiddels vier tehuizen opgezet.

De tehuizen in Sri Lanka worden geleid door de lokale bevolking. Prithipura heeft een eigen bestuur en ongeveer 35 medewerkers.

stichting-prithipura1Vuist Waste Connection voor Stichting

Waste Connection maakt een vuist voor Stichting Prithipura, die zich inzet voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapte kinderen en volwassenen in Sri Lanka.

In september 2016 is het partnerschap bestendigd met een donatie van Waste Connection. Een delegatie van Waste Connection bracht recent een bezoek aan de uiteenlopende projecten van de stichting, waar ze zich verbaasden over de enorme inzet van de medewerkers en vrijwilligers. Met als belangrijkste doel van die inspanningen: een kwetsbare groep mensen in Sri Lanka een zo goed mogelijke leefomgeving geven.

Donateur worden? Bezoek de website van Stichting Prithipura>